”IT&Telekom­företagen gör ett framgångsrikt jobb med att utveckla, stödja och påverka branschen”

Pernilla Nissler, vd Blocket, ledamot IT&Telekom­företagens styrelse och stolt deltagare av Womentor

Bli medlem

Välkommen till Sveriges enda bransch­organisation för alla företag i IT- och telekom­branschen!

Välj det medlemskap ni tycker passar ert företag bäst just nu och få direkt tillgång till ett värdefullt kontaktnät av branschkollegor och experter, och möjlighet att delta i vårt gemensamma arbete med alltifrån formulering av branschgemensamma utmaningar till påverkansaktiviteter.

Idag är vi cirka 1 300 medlems­företag – små, nystartade, väletablerade och stora. Tillsammans är vi en stark motor för digitaliseringen av Sverige!

Halvering av bransch­avgiften för dig som medlem under 2020

Vid IT&Telekom­företagens årsstämma den 7 maj beslutades om en tillfällig rabatt om 50 procent på bransch­avgiften (en del av kostnaden för medlemskapet i förbundet) under 2020. Rabatten gäller för alla befintliga medlemmar och för nytillkomna medlemmar som tecknar medlemskap under 2020.

Bakgrunden till beslutet är att många företag lider stort av den rådande coronakrisen, detta gäller också företag i vår bransch.

Läs mer om den halverade avgiften

Bli medlem

Har du bestämt dig?

Fyll i och skicka in formuläret på den här sidan så att vi på bästa sätt och så fort som möjligt kan bemöta ditt intresse.

När du fyller i kontaktformuläret innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som du anmält som kontaktperson. Detta för att vi ska kunna återkoppla med rätt information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har.

Vi kontaktar dig!

När vi fått din intresseanmälan kontaktar vi dig, för att säkerställa att du vet allt du behöver veta om vad medlemskapet innebär. I de flesta fall vill vi också träffa dig personligen för att tillsammans räta ut alla eventuella frågetecken.

Du färdigställer din ansökan

När vi haft kontakt färdigställer du din ansökan och skickar in till oss. Du kan behöva komplettera med handlingar som till exempel tillstånd från myndigheter, registreringsbevis och underlag från Skatteverket.

Vi bekräftar ditt medlemskap och välkomnar dig till oss!

När vi tagit emot din formella ansökan granskar vi de uppgifter du lämnat, och bekräftar ditt medlemskap i IT&Telekom­företagen.

Intresseanmälan


Är du nyfiken på vilka drygt 1 300 företag som utgör ditt nya nätverk?

Här kan du se vilka som redan är medlemmar