Evenemang

Upphandlingsdagen 2018

Offentlig sektor är en stor och betydelsefull kund för Sveriges tjänste­företag. Det finns tusentals upphandlande myndigheter och värdet av den offentliga upphandlingen uppskattas till mellan 560 och 760 miljarder kronor varje år. Men upphandling är många gånger en komplicerad historia. Almegas upphandlingsdag syftar till att hjälpa tjänste­företag att göra bra affärer på den offentliga marknaden.

Almega – Sveriges största arbetsgivar- och bransch­organisation för tjänste­företag. Våra medlems­företag representerar ett 60-tal branscher inom den svenska tjänstenäringen. Almega är den största förbundsgruppen inom Svenskt Näringsliv.

Vi vill att upphandlingsdagen 2018 ska ge affärsnytta i det dagliga arbetet. Vi har därför parallella seminariespår för att våra deltagare ska kunna välja det som passar bäst.

Vi har haft för avsikt att erbjuda en trevlig gottpåse av seminarier och även ge möjlighet att prata om framtida affärer med upphandlande myndigheter. Nytt för i år är att vi även har ett utbildningsseminarium som riktar sig till dig som är ny att arbeta med upphandlingsfrågor.

Var? Münchenbryggeriet, Torkel Knutssongatan 2, 104 62 Stockholm
När? 22 mars kl. 09.00-15.00
Pris? 900 kr, köp dina biljetter här.

Läs mer om programmet, talare och annat som händer under dagen här.

Tillfällen

Plats

Torkel Knutssongatan 2
Münchenbryggeriet 

Kontaktperson