Evenemang

Digital@Idag 2019 – den första årliga folkbildningsdagen om det digitala samhället

Digital@Idag är startskottet för ett nytt initiativ – etablerat av Forum för Omställning tillsammans med DIGG, SKL, IVA och LO – som genom en årlig temadag om digitaliseringen möjligheter, utmaningar och konsekvenser ska hjälpa oss att forma bästa möjliga digitala samhälle. Det är en temadag som ska inspirera fler människor till att kunna och vilja vara med i den digitala utvecklingen.

IT&Telekomföretagen välkomnar detta initiativ och har suttit med i initiativets så kallande sounding board för att bidra till genomförandet. IT&Telekomföretagen deltar som partners via Svenskt Näringsliv och tycker att det är glädjande att flera av våra medlemsföretag bidrar till temadagen.

I år anordnar Digital@Idag tillsammans med 65-talet samarbetspartners ett 30-tal events med närmare 50 talare runt om i landet.

IT&Telekomföretagens förbundsdirektör Åsa Zetterberg kommer att medverka i både ett livesänt event på Tekniska museet, klicka på denna länk för att komma vidare till sändningen samt ett samtal på temat ”AI and the Future of Work: Identifying Challenges, Taking Actions” på Handelshögskolan

Klicka här för att läsa mer om Digital@Idag.

 

Tillfällen

Plats

Tekniska Museet/ Handelshögskolan i Stockholm