”Tydligt visat vilka värden man får”

IT&Telekom­företagen består av cirka 1300 små och stora, nystartade och väletablerade, medlems­företag. Imatrics är ett av de startup-bolag som har antagit vårt förmånliga prova-på-erbjudande.

– Vi tycker att det har varit bra att kunna prova på ett medlemskap och därmed få en tydlig rabatt på IT&Telekomföretagens standardavtal som vi tycker är väldigt bra. Det har också varit positivt att få delta i Datarådet och se vad det innebär. Det har också funnits intressanta utbildningar, säger Imatrics teknikchef Christoffer Krona.

Imatrics är ett startup-bolag inom AI som har utvecklat en autotagging-tjänst. På kontoret i Linköping arbetar ett ungt team med blandade specialiteter för att göra medieindustrin mer datadriven.

– Medlemskapet kostar en del för ett bolag som är i början av sin resa, men om man är intresserad av standardavtalen så väger det rätt tungt. Prova-på-erbjudandet har tydligt visat vilka värden man får som medlem, säger Christoffer Krona.

IT&Telekomföretagens prova-på-erbjudande riktar sig till nystartade och mindre företag i sektorn och kostar 1000 kr för ett år och ger samma förmåner som ett medlemskap.

Läs mer om erbjudandet här!

Testa oss först och bestäm dig sen!

Erbjudandet i korthet:
Vårt ”prova-på-erbjudande” är ett tidsbegränsat erbjudande om ett år.
Det kostar 1000 kr.
Som ”prova-på-are” har ni möjlighet att delta i allt vårt branscharbete, exempelvis rådsverksamhet (trots att ni inte kommer att omfattas av något formellt medlemskap). Vi ska såklart se till att ni presenteras för intressanta grupperingar som förhoppningsvis jobbar med de frågor ni är intresserade av.
Ni får självklart samma förmåner som medlemmar, bland annat kraftiga rabatter på IT&Telekom­företagens standardavtal.
Om du har frågor går det bra att kontakta Mamite Andersson. Klicka på denna länk för att ladda ner och ansökningsformuläret.

Detta ska fyllas i, signeras och mailas till Mamite Andersson.