Välkommen Yasmine Munshi, ny förbundsassistent på IT&Telekom­företagen!

Den 17 augusti började Yasmine Munshi som förbundsassistent hos IT&Telekomföretagen. Vi ställde några korta frågor till Yasmine:

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har jobbat som koncernledning- och VD-assistent först på Trygg Hansa och sedan Moderna Försäkringar. Tillsammans har jag cirka 20 år inom försäkringsbranschen så var dags att göra något annat!

Vad ser du fram emot mest på ditt nya jobb?

Det ska bli extra kul att få lära mig mer om IT- och telekombranschen och de frågor som är viktiga för våra medlemmar. Mycket är nytt och bara efter att par dagar har jag fått enormt mycket stimulans. Så jag ser fram emot fortsättningen!

Har du några fritidsintressen?

Ja, som relativt nybliven husägare så är det största och enda intresset just nu renovering av huset, både in och utvändigt! Jag och min sambo hjälps åt, där han står för allt byggande och jag för inredning och trädgårdsbestyr. Annars är jag mycket road av hästar och ridning, film, musik, att dagligen röra på mig och självklart att spendera så mycket tid som möjligt med min härliga dotter Olivia som är 12 år!

Har du någon särskild talang?

Jag har kunnat sjunga och både spela gitarr och piano då jag gick på musikgymnasium. Men nu har nog tyvärr glömt det mesta. Däremot brås jag lite på två av mina syskon som är skådespelare, så jag kan nog lite ödmjukt säga att jag har viss fallenhet för den delen.