Ny på jobbet med huvudet fullt

Efter ett par månader i min nya roll på IT&Telekomföretagen känner jag mig redo att börja kommunicera lite bredare om de frågor jag framförallt kommer jobba med, och faktiskt brinner för: välfärdsteknologi och upphandling. Men eftersom jag är mer förtjust i handlingar än ord, och dessutom tycker det är väldigt roligt att prova nya saker och ny teknik, så kommer det att färga mina inlägg här på bloggen: det blir mer film och färre långa meningar. Jag har också ambitionen att dela med mig av hur mina arbetsdagar ser ut, och då inte minst av alla de intressanta och engagerade människor jag möter.

Först ut är Dag Forsén på Swedish ICT som berättar om vad Stockholm Digital Care är. Håll till godo med mitt första inlägg – det kommer flera!

Har du något du vill berätta om, eller vill bidra på andra sätt till mitt arbete, hör gärna av dig!