IT&Telekomdagen 2015

Innovation var temat för årets branschdag som hölls på Epicenter i Stockholm. ”Unga entreprenörer som skakar om oss gamla stofiler :-)”, ”Debattpanelen spikade utmärkta relevanta frågor och svar om vad som behövs göras för att ringa in digitaliserings viktigaste frågor just nu”, ”Intressant ämne som satt igång en del tankar, sen är det alltid viktigt och trevligt att träffa branschkollegor.”och ”Föreläsningarna gav mig ett litet uppvaknande och tid för reflektion” var några av omdömena i efterhand!

IT&Telekomföretagens förbundsdirektör Anne-Marie Fransson hälsar alla välkomna till branschdagen som hölls på Epicenter – Stockholm house of innnovation den 4 november.

 

Anne-Marie Fransson i samtal med Astrid Friborg, vd Berries by Astrid, som arbetar från Epicenter.

 

Robert LeBlanc, senior vice president IBM Cloud, höll ett upskattat föredrag om att som företag lyckas vara innovativa i över hundra år.

 

Soffsamtal. Anne-Marie Fransson samtalar med branschrepresentanter. Fr v Nils Granath, head of investments, TeliaSonera, Anna Caracolias, entreprenör, Vahid Zohali, vice president banking, Tieto och Hannes Sjöblad, företagare, teknikaktivist och biohacker.

 

DataTjej och Johanna Berlinde vinnare av Womentorpriset 2015. Från vänster Katja Lundqvist, Mikaela Westring och Isabelle Norman från DataTjej, Johanna Berlinde TeliaSonera.