Vi jobbar hemma idag den 26 mars!

Idag deltar vi i Jobba hemma-dagen och låter våra medarbetare arbeta var de vill. Det är tredje året i rad som Jobba hemma-dagen genomförs och vi vill, tillsammans med initiativtagarna Microsoft, manifestera att det behövs en mer flexibel syn på arbetet och att arbete inte är en plats man går till utan något man gör.

Idag finns de tekniska lösningarna för en mer flexibel syn på arbetet. Men fortfarande är arbetet i stor utsträckning snarare något man går till, istället för man gör. Med en mer flexibel syn på arbetet skulle det bli lättare för människor att lägga sitt livspussel och minska stressen mellan vardagens alla krav. Dessutom skulle det bidra till ett minskat behov av miljöbelastande arbetsresor.
Förra året var det 145 företag och organisationer som slöt upp bakom Jobba hemma-dagen och i år hoppas man på att dubbla antalet.

Läs mer om Jobba hemma-dagen 2014, och se vilka företag och organisationer som medverkar, här!